over Lotte

Achtergrond
Sinds maart 2009 begeleid ik met veel enthousiasme en plezier mensen in organisaties.
Mijn 3,5 jarige basisopleiding heb ik gevolgd aan het Europees Instituut /de Baak. Het Europees Instituut verzorgt al sinds 1992 hoogwaardige opleidingen tot coach en counselor (http://www.europeesinstituut.nl/opleidingen).  Daarnaast ben ik gecertificeerd NLP practitioner en heb ik in 2012 de jaartraining ‘Werken met lichaamstaal’ bij de Alchemist, een specialistisch instituut op het gebied van lichaamstaal en lichaamsgerichte werkvormen, afgerond (http://www.dealchemist.com).

Van huis uit ben ik gepromoveerd medisch bioloog. Ik heb ruime ervaring in het bedrijfsleven als consultant, manager en projectleider in de (bio)farmaceutische industrie. Hierdoor heb ik oog voor zowel de menselijke als de zakelijke kant.

Netwerk Ik werk graag en intensief samen in een warm netwerk. Input van anderen stimuleert en maakt het mogelijk mijn professionaliteit aan te scherpen. Als de opdracht erom vraagt, pak ik deze samen met netwerkcollega’s op. Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden met collega professionals.